HOeZO

Facilitair Dienstverlener voor Horeca en Zorg

WPFG

Voor WPFG een wijnproeverij georganiseerd in samenwerking met Arie Jordaan van de Wagenmaker

Meer info

LOUWMAN MUSEUM

In samenwerking met de Man Events op 17 november jl. een event georganiseerd voor 235 gasten van Seconer in het Louwman museum te den Haag. De gasten hebben genoten van de gastvrijheid van het museum en van de smakelijke en goede service van House of Lords catering.

Meer info

PEINEMANN

In samenwerking met Peinemann de Open dag van 13 september georganiseerd. De catering is verzorgd door La Cocotte.

Meer info

Peinemann Personeelsfeest 60 jarig bestaan

Zaterdag 27 september het 60 jarig bestaan mogen verzorgen in het Hulstkampgebouw met de cateringservice van Maison van den Boer.

Meer info

Diner thuis

Totale ontzorging voor u, als HOeZO-fd het diner thuis voor u organiseert.

Meer info

Themadag Minjus Rotterdam

Op 28 mei themadag "Leuk" voor Minjus Rotterdam verzorgt bij de Tuinderij in De Lier.

Meer info

HOeZO on TOeR en ORGANISeeRT

HOeZO on TOeR is een product van HOeZO-fd in samenwerking met Toverstralen Architectuur. De TOeR kan geheel naar uw wensen worden samengesteld voor uw personeel of (buitenlandse) gasten. Ook is het een mooi product voor personeelsverenigingen en familiereunies.

Meer info

HOeZO ORGANISeeRT

Naast de TOeR, ORGANISeeRT HOeZO-fd oa. * bedrijfsfeesten, themadagen, jubilea, openingen en tevens kunnen wij zorgen voor mysterie guest en hospitality cursus.

Meer info

19 juni 2015

Ceremoniemeester mogen zijn bij het huwelijk van Christoper en Nienke

Meer info

HOeZO on TOeR Medipoint

Op de warmste dag van 2015 de teamdag van Medipoint mogen organiseren samen met Toverstralen Architectuur.

Meer info

WISH huis

Ceremoniemeester mogen zijn bij de opening van het WISH huis in Poortugaal

Meer info

HOeZO on TOeR OPTELEC

HOeZO on TOeR kan helaas niet altijd voor stralend dag zorgen, maar wel voor een mooie TOeR door Rotterdam tijdens de Havendagen voor de firma OPTELEC uit Barendrecht

Meer info

SJR Group

Voor de SJR Group de eerste paalslag, n.a.v. de nieuwbouw op het RDM terrein in Rotterdam, georganiseerd. Na het ontvangst bij het Delta Hotel zijn we in Vlaardingen aan boord gegaan van Partyjacht Thalassa en al varende, onder het genot van een lunch richting de Heijplaat naar de nieuwe locatie voor de eerste paalslag.

Meer info

Tuinfeest SWOR

Met de StichtingWerkgroepOuderenRockanje een mooi tuinfeest georganiseerd in de prachtige tuin van Olaertsduyn. Bedankt Olaertsduyn voor de service en het gebodene.

Meer info

Sociëteit de Bevervoorde

HOeZO on TOeR samen met Toverstralen Architectuur georganiseerd voor de Sociëteit de Bevervoorde. Bij een daagje uit hoort lekker koffie met gebak en een warme lunch welke werd verzorgd door het Zadkine college aan de Teilingerstraat.

Meer info

Matecs nieuwe DOOSAN draaibank

Ceremoniemeester bij Matecs Roosendaal ingebruikname nieuwe DOOSAN draaibank

Meer info

Flyer WOL

Onze eerste flyer is uitgebracht heeft u interesse laat het mij horen en wij nemen contact met u op.

Meer info

Personeelsdag Arbosupport

10 oktober Personeelsdag voor Arbosupport mogen organiseren in prima samenwerking met de Avontuurfabriek.

Meer info

Events Dubbeldam

2 en 4 juni de events mogen verzorgen voor de Dubbeldam groep uit Schelluinen. Donderdag 2 juni een klantendag met ongeveer 400 aanwezigen en zaterdag 4 juni een Open Dag met naar schatting 2500 bezoekers.

Meer info

Klankbordgroep ROC

8 juli eindjaarsevent georganiseerd voor de Klankbordgroep ROC op de Segway en in de Ribboot zie filmpje.

Meer info

Personeelsdag Arbosupport

Mooie tocht door de Rotterdamse wateren met de Thalassa tijdens de Havendagen.

Meer info

Rubis opent Terminal 2

Op de Grace Kelly de Terminal2 van Rubis mogen openen op 22 september 2016

Meer info

Seconer

In samenwerking met het bestuur van Seconer een tocht mogen begeleiden van Spijkenisse naar de Biesbosch

Meer info

Gerda van der Heijden jubileert

Gerda van der Heijden jubileerde en dat wilde ze graag met familie en vrienden vieren, samen met Kookstudio Meerema, Gerda en haar gasten een onvergetelijke avond mogen laten beleven.

Meer info

BOT Bouw

6 oktober een event mogen organiseren voor BOT Bouw uit Heerhugowaard. Segway's gehuurd bij de Zwarte Zwaan en het personeel Rotterdam laten zien onder de altijd enthousiaste architect ToVerstralen aansluitend een mooi tocht met de Ribboot door de wateren van Rotterdam. Afgesloten met een heerlijk " Ballendiner " in de ballentent

Meer info

Dubbeldam Groep 50 jaar

28 oktober personeelsfeest van de Dubbeldam groep, uit Schelluinen georganiseerd. In de Efteling was het sluitstuk van 50 jaar Dubbeldam-groep.

Meer info

Lighthouse

Voor de Lighthouse club Europoort een eindejaarsevent mogen verzorgen in samenwerking met Kookstudio Meerema

Meer info

Soos de Bevervoorde

Wederom het kerstdiner voor de Soos de Bevervoorde georganiseerd samen met de Wagenmaker

Meer info

Rotterdamsche Waterklerken Vereeniging

Voor de vereniging en hun partners de jaarlijkse nieuwjaarsbrunch georganiseerd bij Café Rotterdam, op 8 januari 2017

Meer info

Benefiet Gala Klusterhoofdpijn

Samen met Trudy van Echten, Vino d' Amigo uit Oud-Beijerland een benefiet diner georganiseerd in samenwerking met de Rotery Bunschoten Spakenburg en hun thuishaven De Mandenmaaker. Belangeloos hebben wij ons ingezet om voor de Stichting Klusterhoofdpijn geld op te halen om operaties en onderzoek te kunnen verrichten. De muzikale omlijsting werd verzorgd door Jordan Roy en zijn koor.

Meer info

HOV 20 jarige jubileum

De Hoogvlietse Ondernemers Vereniging bestond 20 jaar en dat mocht gevierd worden. Groot gezelschapspel met het ontcijferen van een code werd er gespeeld op de Zwarte Zwaan en daar buiten ( op de Segway )

Meer info

ArboSupport

De Fabrique in Utrecht was nu het decor voor de jaarlijkse personeelsdag. De Fabrique leent zich voor vele events maar het event wat HOeZO-fd heeft georganiseerd was Prison Island. De foto's spreken voor zich, het was een zeer gezellige personeelsdag.

Meer info

Jaardiner Rotterdamsche Waterklerken Vereeniging

22 april 2017 dit keer was het Boathouse aan de Kralingse plas het domein voor de Waterklerken, gezellige ontvangst, daarna een uitstekend 5 gangen diner en afsluiten met een dansje.

Meer info

Opening Boulevard Zuid

In opdracht van Brainstone ( Maarten Dickhof ) heeft HOeZO-fd de opening mogen verzorgen van het nieuwe winkelcentrum aan de Stadionweg. Met dank aan Kampanje, CT-AV, Dordtse Bazar en van Dalsen tenten oa.

Meer info

Lighthouse

Voor de Lighthouse club een event georganiseerd samen met Airport the Hague Rotterdam en het Wingshotel met zijn vele mogelijkheden

Meer info

SCA jubileum

Zaterdag 17 juni werd het jubileum ( 50 jaar ) gevierd met het personeel, diverse mogelijkheden werd het personeel geboden bij de Zwarte Zwaan zoals de Splastour, Lasergame, Segway tour en een bezoek aan de Euromast.

Meer info

Nel en Clè 45 jarig getrouwd

Ook voor weddingen kunt u dus bij HOeZO-fd terecht. 24 juni een mooi intiem 45 jarig bruiloftsfeest georganiseerd. Foto's zeggen ook weer meer dan woorden.

Meer info

Klankbordgroep

Ook dit jaar heb ik de jaarafsluiting mogen verzorgen en wel op de Uithof een curling en boogschieten event, ijs kan erg glad zijn:):), de dag werd met een prima diner afgesloten.

Meer info

MBO Raad

In samenwerking met Jan Rijkse Albeda College de 2de dag van het congres van de MBO-raad mogen organiseren, een rondleiding door het nieuwe denken ofwel " the new economy " binnen Rotterdam. een bezoek aan Aloha, Blue City, het Wereld Museum met een afsluitend diner in het Wereldmuseum wat helaas eind maart 2017 zijn restaurantdeuren ging sluiten.

Meer info

Personeelsdag Van der Waal Tuinen

Einde van een druk seizoen vierend met het personeel van Van der Waal Tuinen met een zeer ontspannen program, ontvangst Euromast, architectonische Segway TOeR door Rotterdam, broodje bal bij de Ballentent en daarna een lekkere Ribboottocht door Havens. Op Katendrecht kennis laten maken met de foodfactory en afgesloten met een diner bij Roffa.

Meer info

Dubbeldam Havendagen

Zaterdagavond tijdens de Havendag met de Thalassa varen door de havens van Rotterdam en genieten van het prachtige vuurwerk. HOeZO-fd ontzorgt graag zijn gasten.

Meer info

Conveno Fietstoer

Samen met D' OR en Floor van der Kemp een fietstoer door een enerverend deel van Rotterdam ( Heijplaat en Delfshaven ) gemaakt.

Meer info

Bertha 70 jaar jong

Tuin-Pub feest voor de 70 jarige jonge Bertha mogen organiseren met een walking-diner.

Meer info

Eerland Shiprepair B.V.

Op de Thalassa een bedrijfsfeest voor Eerland Shiprepair georganiseerd.

Meer info

20 jarige bestaan VUILVRIJ

Glazenwassers-, schoonmaakbedrijf Vuilvrij 20 jarig bestaan mogen verzorgen. Met een Tuktuk Challenge, Katendrecht ontdekken en op de kop van Zuid een heerlijk diner.

Meer info

Seconer

6 november was de dag dat 275 Seconer leden ( oud medewerkers van Texaco en BP ) hun jaarlijkse reünie dag vierden Dit keer bij Beeld en Geluid in Hilversum en aansluitend werd er gedineerd bij van der Valk in Eemnes.

Meer info

Opening van het nieuwe pand van Hoften Installatietechniek

16 december de opening van het nieuwe pand van Van Hoften Installatietechniek georganiseerd, na de brand van 30 december 2016 binnen een jaar terug op hun vertrouwde Stek 11 Hardinxveld-Giessendam

Meer info

Soos de Bevervoord

Kerstdiner 2017 voor de Soos de Bevervoorde in samenwerking met de Wagenmaker

Meer info

Heeft u misschien nog vragen? Vraag het!

Uw bericht is verzonden. Bedankt!

Sorry uw bericht kan niet worden verstuurd.

Wij zijn ook te vinden op:

Kerkstraat 31 - 3171 GD Poortugaal - Mobiel: 06 202 311 14 - Telefoon: 010 501 92 04
E-mail: sjef@hoezo-fd.nl